Nordea forbrukslån

nordea

Det finnes utallige banker og finansieringsselskaper som tilbyr forbrukslån til det norske folk, og storbankene er intet unntak. Nordea forbrukslån er kanskje mest aktuelt for de som allerede er kunde av banken, men betingelsene er såpass gode at hvem som helst kan vurdere å søke om lån her. Fordeler med å søke om lån fra Nordea er at det er et stort og trygt selskap, der man ikke må stille med sikkerhet eller pant for å søke om lån.

Betingelser og vilkår for lånet

Et forbrukslån fra Nordea er optimalt dersom du trenger en mindre eller mellomstor sum med penger for en kortere periode. Faktisk kan du søke om å låne så mye som 200 000 kroner uten å stille med sikkerhet for lånet, men naturligvis langt mindre summer enn som så. Effektiv rente ligger typisk på mellom 10 til 20 prosent for et forbrukslån fra Nordea, og da er alle utgifter inkludert, til og med gebyrene.

Du kan bruke pengene på akkurat hva du vil, og banken vil heller ikke spørre deg hvorfor du søker om lånet. Husk å signere med BankID slik at du får raskest mulig utbetaling av lånet.

Fordeler med forbrukslånet

Å søke om forbrukslån fra Nordea vil ha flest fordeler dersom du allerede er kunde hos banken, ettersom det da går veldig kjapt å søke om lånet gjennom BankID. Uansett, så vil du kunne få utbetalt lånet samme dag som du søker, noe som absolutt må kunne anses som en stor fordel. En annen stor fordel med dette forbrukslånet er at du kan søke om avdragsfri periode på inntil 1 år, noe som vil gjøre nedbetalingen langt enklere dersom din økonomiske situasjon skulle forandre seg underveis.

Søke om lån

Du kan enkelt søke om Nordea forbrukslån via nettsidene til selskapet, uavhengig av om du allerede er kunde eller ikke. Du er nødt til å bruke BankID for å identifisere deg og signere lånesøknaden digitalt. Utover dette så må du være minst 18 år gammel for å søke om lånet, og du vil trolig ikke få innvilget søknaden dersom du har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker på det tidspunktet du søker. Vi anbefaler at man søker sammen med noen for å øke sjansen for innvilgelse, samt for å få bedre betingelser.